Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Βραδιά Champions League: Σε ρυθμούς τελικού το Λονδίνο για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Μπορούσια Ντόρτμουντ (Εικόνες)

Η Αγγλική πρωτεύουσα ζει στα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τους φίλους των δυο ομάδων να ζουν την κάθε στιγμή ξεχωριστά. Οι φίλοι των δυο ομάδων κατέφθασαν χθες στο Λονδίνο και δεν έχασαν στιγμή, καθώς πήραν μέρος στις διάφορες δραστηριότητες που είχε η UEFA για τον αποψινό τελικό του Champions League.

Ο ναός του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, το θρυλικό Γουέμπλεϊ, φιλοξενεί για 8η φορά (και 3η στην εποχή του Champions League) τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που θα αναδείξει τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Νέα γιατί η κάτοχος του τίτλου Μάντσεστερ Σίτι παραδίδει τα σκήπτρα της έχοντας αποκλειστεί στα πέναλτι από τη Ρεάλ στα προημιτελικά...

Οι δρόμοι της Αγγλικής πρωτεύουσας είχαν ντυθεί στα χρώματα των δυο διεκδικητριών με τους παίκτες και των δυο να είναι σε προβολές στους δρόμους.

Μάλιστα η Ρεάλ έχει φτάσει ως τον τελικό αήττητη (8 νίκες, 4 ισοπαλίες) κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ στο παρελθόν.

Ξεκάθαρο φαβορί οι Ισπανοί, αλλά...

Πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού η αλήθεια είναι ότι η «βασίλισσα» είναι η ομάδα που έχει τον τίτλο του φαβορί. Πήρε με άνεση το πρωτάθλημα στην Ισπανία, απέκλεισε την κάτοχο του τίτλου Σίτι, έχει την τεχνογνωσία από τελικούς και κούπες, ωστόσο η φετινή Ντόρτμουντ δείχνει να έχει άγνοια κινδύνου... 

 

Tags
Back to top button