Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Βουδαπέστη: Έντονες αποδοκιμασίες για τους παίχτες της Ιρλανδίας που γονάτισαν στο γήπεδο για το Black Lives Matter

Αποδοκιμάστηκαν οι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για το Euro με την εθνική Ουγγαρίας,  όταν γονάτισαν στο γήπεδο για το Black Lives Matter.

Οι Ιρλανδοί παίχτες έμειναν γονατισμένοι για περίπου μισό λεπτό και όλη την ώρα οι 15.000 περίπου Ούγγροι φίλαθλοι στο στάδιο Szusza Ferenc  της Βουδαπέστης του φώναζαν «σηκωθείτε».

Η εθνική ομάδα της Ουγγαρίας, δεν γονάτισε όπως δεν πρόκειται και να γονατίσει σε κανένα παιχνίδι λέγοντας πως η πολιτική δεν έχει  θέση στα γήπεδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Tags
Back to top button