Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Βούλα Παπαχρήστου: «Πέταξε» στα 14.39μ και προκρίθηκε στον τελικό (φώτο)

Η Ελληνίδα αθλήτρια, Βούλα Παπαχρήστου, «πέταξε» στα 14,39μ και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο Τορούν της Πολωνίας.

Η δευτραθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν πήγε στο Τορούν της Πολωνίας με μοναδικό να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών και φρόντισε να το αποδείξει από πολύ νωρίς στον σημερινό προκριματικό.

Με ένα άλμα η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι κατάφερε να βρεθεί στον τελικό, αφού από την πρώτη της κιόλας προσπάθεια έφτασε στα 14,39μ, με το όριο να είναι τα 14,10μ. Ο αυριανός τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 18:20.

Tags
Back to top button