Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βόμβες έπληξαν περιοχή συγκέντρωσης ουκρανικών στρατιωτικών δυνάμεων κοντά στο Κουρσκ της Ρωσίας

Ρωσικές βόμβες μακρού πλήγματος έπληξαν περιοχή συγκέντρωσης στρατιωτικών δυνάμεων της Ουκρανίας κοντά στα σύνορα της περιοχής του Κουρσκ στα δυτικά της Ρωσίας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Δεν υπάρχουν άμεσες πληροφορίες για τα αποτελέσματα της αεροπορικής επιδρομής.

Συνεχίζονται οι μάχες στο Κουρσκ – Τι αναφέρει το TASS

Η Ρωσία προσπαθεί κατά τους τελευταίους δύο και πλέον μήνες ν’ απωθήσει τις ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις που κατέλαβαν ένα τμήμα της περιοχής του Κουρσκ, με μία αιφνιδιαστική εισβολή στις 6 Αυγούστου.

Το TASS αναφέρει ακόμα ότι ουκρανικές δυνάμεις έχουν αρχίσει να αποσύρονται από το Ντζερζίνσκ (ή Τορέτσκ, όπως το λένε οι Ουκρανοί). Το πρακτορείο επικαλείται πηγές των δυνάμεων ασφαλείας.

Επίσης, το TASS αναφέρει οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν χάσει πάνω από 300 στρατιώτες και επτά τανκς στην περιοχή του Κουρσκ, επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

 

Tags
Back to top button