Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Βόμβα» μεγατόνων από Κωνσταντινόπουλο: «Ψαριανός – Αμυράς μπορούν να δώσουν τέλος στην Συμφωνία των Πρεσπών»

Ίσως υπάρχει ακόμα ελπίδα για να σταματήσει η ολέθρια Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Κωνσταντινόπουλος δήλωσε ότι ο Ψαριανός και ο Αμυράς μπορούν να μπλοκάρουν τις Πρέσπες».

Αντιπαράθεση μεταξύ του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου με τον Γιώργο Μαυρωτά σημειώθηκε στην εκπομπή «Ακραίως» στον ΣΚΑΙ.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε τηλεφωνική παρέμβαση του σημείωσε: «Αν ο Ψαριανός και ο Αμυράς θέλουν να σταματήσουν τη διαδικασία, πρέπει να παραιτηθούν για να μην έχει το δικαίωμα ο Μαυρωτάς να ψηφίσει». Με τον βουλευτή του Ποταμιού να απαντά: «Ο κ. Κωνσταντινόπουλος καλεί σε αποστασία τους βουλευτές του Ποταμιού».

Στη συνέχεια ο κ. Μαυρωτάς τόνισε: «εγώ, ο Θεοδωράκης και ο Λυκούδης προσανατολιζόμαστε προς το «ναι» για τη Συμφωνία των Πρεσπών» και διευκρίνισε πως «θα στηρίξουμε τη Συμφωνία αλλά ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.»

Τηλεφωνικά παρενέβη και ο Γρηγόρης Ψαριανός που σχολίασε: «Δεν ισχύει αυτό που λέει ο κ. Κωνσταντινόπουλος επιλαχούσα είναι η κα Λυμπεράκη που είναι σφόδρα υπέρ της συμφωνίας. Το θέμα είναι τα μαγειρέματα που κάνει ο Τσίπρας και ο Βούτσης στις επιτροπές».

Συνέχισε λέγοντας: «Να διαλύσουμε τα κόμματα για να μην περάσει η συμφωνία; Η κυβέρνηση έχει 151 βουλευτές δεν έχει κανέναν ανάγκη».

Κλείνοντας ο κ. Ψαριανός σχολίασε πως τα συλλαλητήρια δεν κάνουν εξωτερική πολιτική για τη χώρα αλλά είναι μέσα πίεσης. Τόνισε μάλιστα πως πριν από τέσσερα χρόνια, τα συλλαλητήρια των αγανακτισμένων έφεραν τη χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τη χώρα.

Tags
Back to top button