Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες μετά από επεισοδιακή καταδίωξη

Συνελήφθησαν διαρρήκτες μετά από έντονη καταδίωξη στο κέντρο της πόλης του Βόλου. 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TheNewspaper.gr, τέσσερις νεαροί σε ηλικία δράστες διέπραξαν διάρρηξη σε οικία στην οδό Αναλήψεως, κοντά στη διασταύρωση με την οδό Φιλιππίδη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχει το ειδησεογραφικό μέσο, δύο από τους διαρρήκτες, φορώντας μαύρες φόρμες και κοντομάνικες μπλούζες, προσπάθησαν να κλέψουν δύο μηχανές, ενώ οι υπόλοιποι αφαίρεσαν αντικείμενα από το εσωτερικό του σπιτιού. 

Σύντομα ειδοποιήθηκε την αστυνομία και στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους ,ενώ ακολούθησε καταδίωξη στο κέντρο της πόλης.

Δύο από τους διαρρήκτες συνελήφθησαν στην οδό Ερμού, μπροστά από το κτίριο που στεγάζει την αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας,

Οι υπόλοιποι δύο κατόρθωσαν αρχικά να διαφύγουν, όμως λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκαν σε πυλωτή κατοικίας που βρίσκεται στην οδό Πολυμέρη απέναντι από το Νοσοκομείο Βόλου και συνελήφθησαν εκεί. 

Η αστυνομία ερευνά τώρα το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να συνδέονται με παρόμοιες υποθέσεις διάρρηξης που έχουν σημειωθεί στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.

 

Tags
Back to top button