Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Θύμα bullying 7χρονος μαθητής - Μήνυση απο τους γονείς και έρευνα της ΕΔΕ

Οι γονείς του 7χρονου παιδιού που υπέστη bullying από μεγαλύτερο μαθητή σε δημοτικό σχολείο της Νέας Ιωνίας Βόλου κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, σύμφωνα με αναφορές της ΕΡΤ. Εν τω μεταξύ, προανάκριση διενεργείται ήδη για την υπόθεση από την αστυνομία, ενώ ο αρμόδιος εισαγγελέας ενημερώθηκε. Το περιστατικό επίσης διερευνάται από τη ΕΔΕ.

Σύσκεψη για το bullying

Η ΕΡΤ αναφέρει ότι το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο σχολείο παρουσία του Προϊσταμένου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της διεύθυνσης του σχολείου, σχολικού ψυχολόγου και κοινωνιολόγου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο μεγαλύτερο μαθητής κατέβασε το παντελόνι του 7χρονου και ζωγράφισε τα σήματα της τρίλιζας στα οπίσθιά του.

Η μητέρα του 7χρονου με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο παιδί της, ενώ χθες ο πατέρας του είπε στην ΕΡΤ Βόλου ότι το περιστατικό τραυμάτισε την ψυχή του παιδιού.

 

Tags
Back to top button