Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βολές Μ. Έσπερ κατά Κίνας: «Μας παραπλάνησαν για τον κορωνοϊό»

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Μαρκ Έσπερ υποστήριξε την Πέμπτη ότι η Κίνα παραπλάνησε τις Ηνωμένες Πολιτείες και ήταν αδιαφανής με τις πληροφορίες που έδωσε σχετικά με τον κορωνοϊό. 

O Μαρκ Έσπερ συνέχισε την κριτική που ασκεί ο Ντόναλντ Τραμπ στο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα σε δηλώσεις του στο NBC, λέγοντας ότι του είναι δύσκολο να πιστέψει τις κινεζικές πληροφορίες.

«Μας παραπλάνησαν, ήταν αδιαφανής από τις πρώτες ημέρες αυτού του ιού. Γι' αυτό τον λόγο δεν έχω μεγάλη πίστη ότι είναι ειλικρινείς μαζί μας τώρα».

Tags
Back to top button