Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Bloomberg: Η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει αλλά το πολιτικό κόστος θα είναι μεγάλο για τον Τσίπρα

Το Κοινοβούλιο φαίνεται πως θα υπερψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών. Ωστόσο το πολιτικό κόστος για τον Αλέξη Τσίπρα θα είναι καθοριστικό.

Σήμερα οι Έλληνες βγαίνουν στους δρόμους, επισημαίνει το δημοσίευμα του Bloomberg.

Ο Τσίπρας θα περάσει την Συμφωνία των Πρεσπών με την πλειοψηφία της Βουλής, αλλά αυτό θα του κοστίσει πολιτικά, καθώς Έλληνες από όλους τους πολιτικούς χώρους παθιάζονται με το ζήτημα, εκτιμά σε μια ανάλυσή του για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας το πρακτορείο Bloomberg.

Οι Έλληνες σήμερα βγαίνουν στους δρόμους για να εκφράσουν την αντίθεσή τους με την Συμφωνία των Πρεσπών για την Μακεδονία, επισημαίνει το Bloomberg στο άρθρο του με τίτλο: «Οι Έλληνες στους δρόμους καθώς οι αντιδράσεις για την συμφωνία Τσίπρα για το Μακεδονικό αυξάνονται».

«Η κυβέρνηση έφερε την Συμφωνία των Πρεσπών το Σάββατο και τώρα ο Τσίπρας χρειάζεται την πλειοψηφία για να την περάσει», γράφει το δημοσίευμα και παρατηρεί πως «αν και πιθανότατα έχει αρκετές ψήφους, αυτό θα μπορούσε να του κοστίσει σε δημοφιλία, καθώς οι Έλληνες από όλους τους πολιτικούς χώρους παθιάζονται με το ζήτημα».

Αφού περάσει την Συμφωνία των Πρεσπών, ο Τσίπρας μπορεί να εστιάσει στην οικονομία, ενόψει και των επικείμενων εκλογών, που θα γίνουν το αργότερο τον Οκτώβριο, επισημαίνει το Bloomberg, προσθέτοντας: «Ελπίζει να περάσει κάποια μέτρα που έχει υποσχεθεί στους ψηφοφόρους του, μεταξύ των οποίων η αύξηση του κατώτατου μισθού, η προστασία της πρώτης κατοικίας, συνταγματικές αλλαγές και η επιστροφή στις αγορές».

Tags
Back to top button