Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βηθλεέμ: Ελληνίδα περιγράφει πως ζουν οι εγκλωβισμένοι ξένοι στην πόλη

Μια Ελληνίδα που βρίσκεται στη Βηθλεέμ περιέγραψε τις τελευταίες κρίσιμες ώρες, καθώς έχει εγκλωβιστεί μαζί με ακόμη 48 άτομα μετά από ταξίδι που έκαναν για θρησκευτικούς λόγους, τονίζοντας ότι «η κατάσταση έχει επιδεινωθεί».

«Γνωρίζαμε πού ερχόμασταν, όμως η κατάσταση έχει επιδεινωθεί και αυτή τη στιγμή είμαστε εγκλωβισμένοι περίπου 49 άτομα, μια κοπέλα είναι έγκυος», είπε η Λαμπρινή Παπαβασιλείου στο Action24.

«Χθες ήρθε στο ξενοδοχείο ο Έλληνας πρόξενος και μας ενημέρωσε ότι προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει κάποια άμεση ενέργεια από την κυβέρνηση. Μας ζήτησε να κάνουμε υπομονή δύο με τρεις ημέρες, με στόχο να αποχωρήσουμε είτε μέσω Καΐρου, είτε μέσω Ιορδανίας», δήλωσε η ίδια.

Όπως είπε, κατά τη διάρκεια της ημέρας εκτοξεύονται πύραυλοι, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη οποιαδήποτε μετακίνηση. «Παραμένουμε όλοι μαζί στο ξενοδοχείο, στα δωμάτιά μας, για λόγους ασφαλείας», είπε η κ. Παπαβασιλείου.

 

Tags
Back to top button