Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίντεο της Διαμαντοπούλου για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ με... Απαράδεκτους και Φασουλή

Βίντεο για τις επικείμενες εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη ηγεσίας και την προώθηση της υποψηφιότητάς της ανέβασε στα social media η Αννα Διαμαντοπούλου με πρωταγωνιστές έκπληξη: τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Μπέζο.

Οι τέσσερίς τους τρώνε σε κάποιο εστιατόριο και συζητάνε. 

Κατρίνης: Αποκλείει οποιαδήποτε συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία (Βίντεο)


Η Αννα Διαμαντοπούλου τους εξηγεί τη σημασία των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να την πειράζει λέγοντας προς τους υπολοίπους της παρέας: «Πολλά δεν λέει;».

Στη συνέχεια μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο πειράζουν τον Γιάννη Μπέζο προσποιούμενοι ότι έχει γίνει... αγνώριστος.

«Κοίτα πώς έγινε ο Γιάννης!» λένε, με τον Σπύρο μάλιστα να επαναλαμβάνει την κλασική ατάκα των Απαράδεκτων, της αγαπημένης σειράς που πρωταγωνιστούσαν οι τρεις ηθοποιοί. 

«Τι έγινε ρε παιδιά!».

«Με τα γυαλιά ειμαι πιο σοφιστικέ», γι' αυτό δεν με αναγνωρίζετε, απαντάει ο Μπέζος και στη συνέχεια μιλάει για την κ. Διαμαντοπούλου σημειώνοντας: «Ας έχουμε και κάτι πιο ευγενικό στην πολιτική, φτάνει πια με το κατσαπλιάδικο». Ο Σπύρος Παπαδόπουλος προσθέτει: «Η Αννα δεν μιλάει ξύλινα» για να λάβει την απάντηση από τη Δήμητρα «Είναι φυτό όμως!». Οι δυο τους που γνωρίζονται από το σχολείο εξήγησαν ότι η Διαμαντοπούλου διάβαζε και η Δήμητρα... την εκμεταλλευόταν. Το βίντεο κλείνει με τον Σπύρο να λέει στην υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Σε χρειαζόμαστε, σε έχουμε ανάγκη».

 

Tags
Back to top button