Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η μοναδική πραγματική μάχη του Μπρους Λι σε αγώνα ΜΜΑ

Ωστόσο οι εικόνες με τον ίδιο να μάχεται εκτός κάμερας στην πολεμική τέχνη jeet kune do που ο ίδιος δημιούργησε είναι λίγες.

Το κανάλι στο YouTube «Bruce Lee Central» αναρτήθηκε πρόσφατα το μοναδικό ίσως βίντεο που τον δείχνει να μάχεται με κάποιον από τους μαθητές του σε αγώνα Mixed Martial Arts (ΜΜΑ).

Σύμφωνα με τον διαχειριστή του συγκεκριμένου καναλιού ο Μπρους Λι παλεύει με έναν από τους κορυφαίους μαθητές του, τον Τεντ Γουόνγκ.

Και οι δύο φοράνε προστατευτικές στολές λόγω των κανόνων που ίσχυαν τότε για το συγκεκριμένο αγώνισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βίντεο είναι γυρισμένο στην καλιφόρνια όπου υπήρχε μια σχολή του Μπρους Λι.

Tags
Back to top button