Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βίντεο με μεταφορά τραυματιών- Πέφτουν κορμιά στον Ισραηλινό στρατό στις ομηρικές συγκρούσεις με την Χεζμπολάχ

Το Ισραήλ υφίσταται «μαζικές απώλειες» από μαχητές της Χεζμπολάχ κατά τη διάρκεια απόπειρας εισβολής στον Λίβανο Οι ισραηλινές δυνάμεις που προσπάθησαν να διεισδύσουν στον Λίβανο υπέστησαν σοβαρές απώλειες μετά από ενέδρα μαχητών της Χεζμπολάχ, οι οποίες κατά μη επιβεβαιωμένες πηγές είναι 12 νεκροί και 20 τραυματίες.

Ένας Ισραηλινός Αξιωματικός , ο λοχαγός Eitan Itzhak Oster, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μαχών στον Λίβανο, ανακοίνωσε την Τετάρτη

Ο λοχαγός Oster, 22 ετών και ήταν διοικητής διμοιρίας στη μονάδα Egoz. Είναι ο πρώτος νεκρός αξιωματικός  που ανακοινώθηκε από την έναρξη της εισβολής του Ισραήλ στον Λίβανο τη Δευτέρα.

Η Διοίκηση του Λιβανικού Στρατού εξέδωσε την Τετάρτη μια δήλωση επιβεβαιώνοντας ότι μια ισραηλινή στρατιωτική δύναμη παραβίασε τη Γαλάζια Γραμμή, εισχωρώντας περίπου 400 μέτρα στο λιβανικό έδαφος στις περιοχές Khirbet Yaroun και την Πύλη Odaisseh.

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι συγκρούστηκε με Ισραηλινούς στρατιώτες που προσπάθησαν να διεισδύσουν στον Λίβανο

Ο ισραηλινός στρατός υπέστη «μαζικές απώλειες» στα χέρια της Χεζμπολάχ την Τετάρτη, καθώς προσπάθησε να διεισδύσει στο λιβανέζικο έδαφος, αναφέρουν αραβικά μέσα ενημέρωσης.

Σαρωτικοί έλεγχοι στις επιχειρήσεις εστίασης! Στο στόχαστρο της εφορίας τα πουρμπουάρ

Ισραηλινοί στρατιώτες έπεσαν σε ενέδρα από δυνάμεις της Χεζμπολάχ τα ξημερώματα της Τετάρτης με αναφορές για τουλάχιστον δύο στρατιώτες νεκρούς και 18 τραυματίες κοντά στην πόλη Adaisseh, στο νότιο Λίβανο, όπως

Τώρα έχουμε βίντεο με Τρία στρατιωτικά ελικόπτερα εθεάθησαν να μεταφέρουν τραυματίες στρατιώτες στο νοσοκομείο Rambam κοντά στη Χάιφα, ανέφερε η αραβική ιστοσελίδα του

Περίπου 20 ασθενοφόρα περίμεναν στο βόρειο Ισραήλ για να υποδεχθούν στρατιώτες που απομακρύνονταν από τη λιβανική συνοριακή περιοχή με ελικόπτερο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Al Jazeera.

Το Ισραήλ έδωσε μια αυστηρή διαταγή φίμωσης στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που αναφέρουν τις επιχειρήσεις του στα σύνορα με τον Λίβανο και δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από τον στρατό για θύματα.

Αυτοί είναι οι νέοι πύραυλοι που χρησιμοποίησε το Ιράν κατά του Ισραήλ και πώς αναχαιτίστηκαν!

“Οι μαχητές μας  αντιμετώπισαν «μια ισραηλινή εχθρική δύναμη πεζικού που προσπάθησε να διεισδύσει στο χωριό Adaysseh... και συγκρούστηκε μαζί τους... και τους ανάγκασε να αποσυρθούν», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Ανέφερε επίσης συγκρούσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις στην πόλη Μαρούν Ελ Ρας", ανέφερε η ανακοίνωση της Χεζμπολάχ.

Το παναραβικό δίκτυο Al-Mayadeen TV ανέφερε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις στην περιοχή αντιμετώπιζαν μια άλλη «δύσκολη» κατάσταση με «μαζικές απώλειες» που προέκυψαν από συγκρούσεις με μαχητές της Χεζμπολάχ.

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι οι μαχητές της στόχευσαν «μια μεγάλη δύναμη πεζικού» στο Μισγκάβ Αμ, πέρα ​​από τα σύνορα, με ρουκέτες και πυροβολικό, καθώς και συγκέντρωση  στρατευμάτων σε τρεις άλλες τοποθεσίες.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι υπήρξαν «έντονες συγκρούσεις» στα σύνορα μεταξύ του Ισραήλ και των δυνάμεων της Χεζμπολάχ.

Η ισραηλινή 36η Μεραρχία του μετακινήθηκε εσπευσμένα  στον Λίβανο.

«Αυτή την ώρα, μαχητές της 36ης Μεραρχίας, συμπεριλαμβανομένων μαχητών της Ταξιαρχίας Golani, της 188ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, της Ταξιαρχίας Etzioni (6), και επιπλέον δυνάμεις εντάσσονται στην εστιασμένη και συγκεκριμένη χερσαία επιχείρηση στο νότιο Λίβανο, που ξεκίνησε προχθές (Δευτέρα) εναντίον στόχων και υποδομών της Χεζμπολάχ, με κάλυψη από αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμούς από την 282η Ταξιαρχία Πυροβολικού», ανέφερε σε ανακοίνωσή ο ισραηλινός στρατός.

Το ισραηλινό πυροβολικό βομβάρδισε τους λόφους που περιβάλλουν τις Adaise, Kfar Kila, Deir Mimas, Aaziye, Tel Nahas, Bourj el-Moulouk και Khiam με δεκάδες βλήματα.

Η Χεζμπολάχ είναι μια εμπειροπόλεμη δύναμη λόγω του πολέμου της Συρίας, ενώ το Ισραήλ έστειλε ότι επίλεκτη δύναμη είχε. Οι μάχες είναι ομηρικές και εκατέρωθεν θα προκληθούν πολλά θύματα.

Tags
Back to top button