Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Βιεϊρίνια: Καλό είναι που δίνουμε το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα - Στόχος μας το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Τούμπα, υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να υποστηρίζει ότι είναι καλό που ο Δικέφαλος δίνει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην κλήρωση των πλέι οφ της Super League έδωσε, παράλληλα, το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά το τέλος της διαδικασίας.

“Είναι σημαντικό που έχουμε το πρώτο ματς στην Τούμπα δίπλα στους δικούς μας οπαδούς. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και οι τέσσερις θέλουν να κερδίσουν το πρωτάθλημα, θέλουμε να το κάνουμε εμείς. Καλό που το πρώτο ματς είναι στην Τούμπα“, δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αν παίζει το πρόγραμμα ρόλο: “Αν κερδίσεις το πρωτάθλημα μπορείς να πεις ναι. Είναι έξι ντέρμπι, οπότε πρέπει να παίξεις με όλους. Καλό είναι που είναι το πρώτο στην Τούμπα. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Καλή επιτυχία σε όλους”.

Tags
Back to top button