Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βέροια: Αστυνομικοί της «Δίας» τραυματίστηκαν σε άγρια καταδίωξη κλεμμένου οχήματος

Δύο αστυνομικοί της ομάδας «Δίας», τραυματίστηκαν εν ώρα υπηρεσίας τη στιγμή που καταδίωκαν ένα αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας (19/6) στη Βέροια.

Όταν ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου αντιλήφθηκε ότι κάποιος προσπαθεί να το διαρρήξει τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Αμέσως κατέφθασε η ομάδα «Δίας», με τον δράστη να αναπτύσσει ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.

Όπως αναφέρει το Verianet, ακολούθησε καταδίωξη, με τον οδηγό να κατευθύνεται στην έξοδο της πόλης, προς την Εγνατία οδό, όπου σε κάποιο σημείο τον πλησίασε η μοτοσικλέτα με τους δύο αστυνομικούς.

Τότε ο δράστης χτύπησε με το αυτοκίνητο τη μηχανή, ανατρέποντάς την.

Από την πτώση τραυματίστηκαν οι δυο αστυνομικοί που επέβαιναν, ενώ ο δράστης κατευθύνθηκε στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της Κουλούρας, όπου έριξε το αυτοκίνητο μέσα σε ένα χωράφι και διέφυγε τρέχοντας.

 

Tags
Back to top button