Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βενεζουέλα: Τουλάχιστον δύο νεκροί και 4 αγνοούμενοι σε ναυάγιο

Δύο νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της βύθισης φορτηγίδας μεταφοράς πετρελαίου στη λίμνη Μαρακαΐμπο, ανακοίνωσε σήμερα η κρατική πετρελαϊκή εταιρεία της Βενεζουέλας PDVSA.

Προηγήθηκαν αναφορές για τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς, ωστόσο στην ανακοίνωση της PDVSA διευκρινίζεται πως έχουν ανασυρθεί δύο πτώματα από τα νερά της λίμνης και συνεχίζεται η επιχείρηση για τον εντοπισμό τεσσάρων αγνοουμένων. Άλλοι 19 άνθρωποι διασώθηκαν μετά τη βύθιση της φορτηγίδας «Chantase G», η οποία αποδίδεται στις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Μεγάλη πετρελαιοκηλίδα είχε σημειωθεί τον Μάρτιο στα ανοικτά του Τομπάγκο μετά την ανατροπή φορτηγίδας προερχόμενης από τη Βενεζουέλα, επηρεάζοντας πολλές χώρες της Καραϊβικής.
 

Tags
Back to top button