Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βέλγιο: Ένας άνδρας μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του και την κόρη τους στη Λιέγη

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα, την οποία μαχαίρωσε ο πρώην σύζυγός της στη Λιέγη, όπως αναφέρουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης. Τραυματισμένη, αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της, νοσηλεύεται επίσης και η κόρη τους.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι όπου διέμενε η γυναίκα με το κορίτσι.

Έγκλημα στη Ρόδο: Ξεσπάει η πρώην του δράστη - «Θα μπορούσα να ήμουν στη θέση της - Ήταν βίαιος και χειριστικός»

«Άκουσα φωνές»

Σύμφωνα με το RTL, αυτόπτης μάρτυρας, που δεν επιθυμεί να αποκαλύψει την ταυτότητά της, ανέφερε: «Καθώς έφτασα στο δρόμο, άκουσα φωνές. Υπήρχε ένας άντρας που χτυπούσε τη γυναίκα του με ένα μαχαίρι. Την έριξε στο έδαφος και στη συνέχεια την χτύπησε αρκετές φορές. Δίπλα ήταν ένα μικρό κορίτσι που φώναζε, ένα νεαρό κορίτσι.

Ρόδος: Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας του δράστη της γυναικοκτονίας: «Το έκανε από μεγάλη αγάπη»

Το έσπρωξε μέσα και κλείδωσε. Στη συνέχεια, η κυρία ήταν ακόμα στο έδαφος. Την τράβηξε και την χτυπούσε. Έτρεξα να ζητήσω βοήθεια και φώναξα την αστυνομία».

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ φαίνεται ότι ήταν γνωστός στις αρχές.

Tags
Back to top button