Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Λεβέντης: Έδωσε σκληρή μάχη δυο μηνών με τον κορονοϊό

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος από τις 25 Σεπτεμβρίου νοσηλεύεται με κορονοϊό στον «Ευαγγελισμό».

Πριν από δύο ημέρες, ο κ. Λεβέντης αποσωληνώθηκε ύστερα από σχεδόν δύο μήνες στην εντατική.

Όπως μετέδωσε το MEGA, σύμφωνα με τον αδελφό του, Κώστα, πλέον είναι σε κανονικό δωμάτιο, έχει χάσει 27 κιλά και είναι ιδιαίτερα εξασθενημένος.

Επισημαίνεται ότι ο κ. Λεβέντης είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες, ενώ η παραμονή του στο νοσοκομείο προβλέπεται να είναι μακρά διότι πρέπει να επανέλθει σταδιακά.

Tags
Back to top button