Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Πούτιν-Εμανουέλ Μακρόν: Όσα συζητήθηκαν κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν. Τι συζήτησαν. 

Για σειρά θεμάτων συνομίλησαν τηλεφωνικώς οι Βλαντίμιτ Πούτιν και Εμανουέλ Μακρόν. Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι σχέσεις της Ρωσίας με την ΕΕ και τη Γαλλία, τα αποτελέσματα της συνάντησης Πούτιν-Μπάιντεν στη Γενεύη καθώς και η Ουκρανία, η Λιβύη και το Ναγκόρνο Καραμπάχ. 

Ρωσία: Ο Πούτιν “υποχρεώνει” τα social media να ανοίξουν γραφεία στη Ρωσία

«Πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις προοπτικές ανάπτυξης των σχέσεων Ρωσίας-ΕΕ. Αναφέρθηκε ότι η επίλυση σύγχρονων προβλημάτων όπως η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, η καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας, η υγεία, το κλίμα και η επίλυση περιφερειακών συγκρούσεων θα διευκολυνθούν με την οικοδόμηση εποικοδομητικών και προβλέψιμων σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και της ΕΕ [...] Όπως επεσήμανε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, η Ρωσία είναι έτοιμη για αυτό εάν φανεί πραγματικό αμοιβαίο ενδιαφέρον από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης» αποκάλυψε το Κρεμλίνο σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο ανδρών.

Tags
Back to top button