Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Β. Λεβέντης: Η Βουλή εκτρέφει δύο φίδια, τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη – Δεν θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση από τις εκλογές

Τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση δεν δείχνουν να προχωρούν σε ενέργειες σωτηρίας της χώρας. Η εθνική ασφάλεια βρίσκεται σε κίνδυνο και τον κίνδυνο αυτό η ηγεσία του τόπου τον αγκαλιάζει με χαρά.

Του Γιώργου Σαχίνη

Καμία παραχώρηση ούτε στο ονοματολογικό, εκλογές τώρα.

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς, επιτέθηκε μιλώντας στον 98.4 ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε Τσίπρα και Μητσοτάκη, ταυτόχρονα, υποστηρίζοντας ότι ο πρώτος δίνει και όνομα και γλώσσα και ταυτότητα, αλλά και ο Μητσοτάκης στο ονοματολογικό που είναι επίσης κομβικό παραχωρεί τη λέξη «Μακεδονία», όπως διαβάζουμε στο .

Μάλιστα σημείωσε ότι η μόνη λύση σήμερα είναι εκλογές τώρα, ώστε να σαρωθούν ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ΝΔ που παίζουν ένα κακοστημένο παιχνίδι, διαλύοντας αμφότεροι κόμματα και συνειδήσεις, σημειώνοντας ότι ο Μητσοτάκης δεν θα είναι αυτοδύναμος και ψεύδεται έχοντας συμφωνήσει και αυτός στην εκχώρηση του ονόματος «Μακεδονία».

Tags
Back to top button