Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτόπτης μάρτυρας ξυλοδαρμού 14χρονης: Το παιδί χτυπήθηκε με κινήσεις που έδειχναν εμπειρία

 Ο μόνος άνθρωπος ο οποίος παρενέβη για να χωρίσει τα παιδιά και στην ουσία να σώσει τη 14χρονη, μίλησε στο ΕΡΤNews.

Το προηγούμενο Σάββατο δεν ήταν η πρώτη φορά που η 14χρονη ζούσε αυτό τον εφιάλτη. Φαίνεται πως ζούσε ένα ασφυκτικό μπούλινγκ από τον περασμένο Μάιο. Είχε δεχθεί μία επίθεση μία εβδομάδα πριν την επίθεση του προηγούμενου Σαββάτου από τα ίδια κορίτσια. Αυτή τη φορά όμως η επίθεση ήταν συτονισμένη επίθεση, καθοδηγούμενη ακόμα και από ενήλικα άτομα, η οποία είχε διοργανωθεί μέσα από τα social media. Έδωσαν δηλαδή ραντεβού οι τρεις βασικές δράστριες μαζί με άλλα άτομα, προκειμένου να επιτεθούν στο 14χρονο κορίτσι και να το ξυλοκόπησαν άγρια.

Αυτές οι σκηνές ωμής βίας εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια δεκάδων ανήλικων παιδιών, τα οποία παρακολουθούσαν με απάθεια τη 14χρονη να ξυλοκοπείται άγρια. Μάλιστα, στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται και ένας πατέρας με ένα παιδάκι να περνάει από εδώ, να σταματάει, να κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα, να τραβάει το παιδί του και να απομακρύνεται. Απαθείς είχαν μείνει και πολλοί ενήλικες.

Σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ στη Γλυφάδα - Τρεις τραυματίες

Ωστόσο ο Δημήτρης ήταν αυτός ο οποίος παρενέβη για να χωρίσει τα κορίτσια και στην ουσία να σώσει τη 14χρονη από τις άγριες διαθέσεις της παρέας. Μιλώντας στην εκπομπή “Συνδέσεις” περιέγραψε τα όσα έζησε, ενώ αναφέρθηκε και στο ενήλικο άτομο με το τατουάζ, το οποίο φαίνεται σε βίντεο να έχει κάποιο ρόλο.

Εμείς βρισκόμαστε με τη σύζυγο και τα παιδιά μας σε ένα παγκάκι εδώ δίπλα και τρώγαμε και παρακολουθούσαμε δέκα λεπτά. Είχαν μαζευτεί τα παιδιά και είχαν κάνει έναν κύκλο. Μισά αγόρια, μισά κορίτσια γύρω στα 30 – 40 άτομα. Και έδειχναν ότι προσπαθούσαν να λύσουν κάποιες διαφορές γιατί ήταν στη μέση του κύκλου 4 – 5 κοριτσάκια. Στην αρχή εμείς λέγαμε μήπως γυρνάνε κάποιου είδους βιντεοκλίπ γιατί βλέπαμε τα κινητά που τραβάγανε κάτι, κάτι ετοιμάζανε. Μέχρι που μου φωνάζει η γυναίκα μου σε μια στιγμή “τρέχα γιατί θα τη σκοτώσουν την κοπελίτσα“. Γυρνάω και βλέπω να τη χτυπάει ένα κορίτσι. Το συγκεκριμένο παιδί χτυπήθηκε με άσχημο τρόπο, με κινήσεις που έδειχναν εμπειρία. Ήξερε πώς να χτυπήσει και παρενέβην για να σταματήσω αυτή την κατάσταση” δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ανάμεσά τους υπήρχε κάποιος μεγάλης ηλικίας που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Εγώ τον έκανα γύρω στα 25 ή εκεί τριγύρω και του ζήτησα τον λόγο. “Εσύ τι κάνεις; Γιατί δεν παρεμβαίνεις;” Μου απάντησε “Δεν βλέπεις καλά. Προσπαθώ να τους χωρίσω”. Στη συνέχεια κινήθηκαν κατά πάνω μου νευριασμένοι. Άρχισα να φωνάζω ότι είμαι αστυνομικός και ότι έχω καλέσει να έρθουν ενισχύσεις. Και τότε το έβαλαν στα πόδια” σημείωσε.

 

Tags
Back to top button