Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό το γνωρίζατε; Γιατί παλιά παίρναμε το μηδέν;

Ποιος μπορεί να ξεχάσει μία από τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις κυρίως της δεκαετίας του 80′ ; «Πάρε το μηδέν» έλεγε η φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής όταν ακούγαμε παράσιτα ή ο συνομιλητής ακουγόταν από το βάθος.
Σε κάποιες περιπτώσεις, αφού δεν υπήρχε αναγνώριση κλήσεων και έπρεπε να σηκώσεις το ακουστικό για να καταλάβεις ποιος σε καλεί, το «πάρε το μηδέν» ήταν η απόλυτη δικαιολογία για να το κλήσεις και να έχεις την δικαιολογία ότι δεν άκουγες καλά.

Πόσοι όμως γνωρίζουν γιατί πέρναμε το μηδέν; Τεχνικός των εποικοινωνιών μας λύνει την απορία και λέει ότι όποιο πλήκτρο κι αν πατούσαμε θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα, η γραμμή, έστω και για λίγο θα καθάριζε από τα παράσιτα αλλά για κάποιον, άγνωστο λόγο, όλοι μας επιλέγαμε το «0» και όχι κάποιον άλλο αριθμό. Το πάτημα του πλήκτρου έδινε λίγο ρεύμα, δηλαδή μεγαλύτερη ισχύ στη γραμμή με αποτέλεσμα να μειώνονται ή να εξαφανίζονται τα παράσιτα.
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι!

Tags
Back to top button