Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Γυναίκα

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν σε θέλει

Οι άνδρες δεν είναι περίπλοκοι. Υπάρχει ένα βιβλίο που όταν κυκλοφόρησε στην Αμερική έκανε θραύση με τίτλο «He's Just Not That Into You» και βασίστηκε σε ένα επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Sex and the City». Είναι ένας οδηγός που ουσιαστικά θέλει να σου δείξει πως χάνεις τον χρόνο σου με τον άνδρα που βγαίνεις.

Δυστυχώς, οι άνδρες είναι πολύ τρομοκρατημένοι για να πουν κατευθείαν σε μια γυναίκα «δεν είσαι εκείνη, η μία και μοναδική». Οι πράξεις τους όμως δείχνουν ολοκάθαρα πώς νιώθουν. 

Οπότε μην ασχολείσαι ακόμα με τον τύπο που σε παράτησε, που δεν τηλεφωνεί, που δεν σε παντρεύεται, που σε απατάει και που εξαφανίζεται.

Οι παρακάτω συμβουλές σε βοηθούν να καταλάβεις πότε ένας άνδρας δεν νοιάζεται για σένα αρκετά, ώστε να πάψεις να χαραμίζεις το χρόνο και τον εαυτό σου βρίσκοντας δικαιολογίες για μια αδιέξοδη σχέση.

Δεν σε γουστάρει αν δεν σου ζητήσει να βγείτε.

Ποτέ μην του πεις, πάρε με τηλέφωνο ή ζητήσεις από ένα κοινό φίλο να βγείτε όλοι μαζί μια μέρα. Όταν οι άνδρες σε θέλουν, κάνουν εκείνοι όλοι την δουλειά. Ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά όταν ένας άνδρας γουστάρει μια γυναίκα, της ζητάει να βγουν. Εάν χρειάζεται εσύ να τον κυνηγήσεις ή εσύ να του προτείνεις για βγείτε, τότε εννέα φορές στις δέκα αυτός δεν σε θέλει και τόσο πολύ. 

Δεν σε γουστάρει, αν δεν σου τηλεφωνεί.

Μα βέβαια, οι άνδρες λένε ότι είναι απασχολημένοι. Λένε ότι δεν είχαν ούτε στιγμή σε αυτή την τρελά φορτωμένη μέρα για να σηκώσουν το τηλέφωνο. Ανοησίες. Είναι σχεδόν αδύνατο να μην σου τηλεφωνήσει σε μια εποχή που τα κινητά τηλέφωνα είναι προέκταση του χεριού μας. Μην αφήνεις τα «γλυκιά μου» και τα «μωρό μου» να σε παραπλανούν. Να θυμάσαι ότι οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από το «εδώ που είμαι, δεν πιάνει το κινητό μου». Η υπεραπασχόληση ποτέ δεν τους εμπόδισε να αποκτήσουν αυτό που θέλουν. Αν έχεις κοιμηθεί με έναν άνδρα το προηγούμενο βράδυ και δεν σου έχει τηλεφωνήσει την επόμενη μέρα, μην ξαναασχοληθείς μαζί του.

Δεν σε γουστάρει, αν κάνει sex με κάποια άλλη.

Όποια προβλήματα μπορεί να έχετε στην σχέση σας δεν του αξίζει το δικαίωμα να κάνει sex με κάποια άλλη. Μην αναρωτιέσαι ως ποιο σημείο έφταιγες εσύ. Μην μοιράζεσαι το φταίξιμο. Και σε περίπτωση που σου πει ότι «απλώς συνέβη», να θυμάσαι ότι το να σε απατήσει δεν είναι κάτι που απλώς συμβαίνει. Δεν πρόκειται για ένα ατύχημα όπως «ουπς γλίστρησα και βρέθηκα στο κρεβάτι με άλλη». Πρόκειται για κάτι που σχεδιάστηκε με πλήρη επίγνωση. Η απιστία πληγώνει και το να μην ξέρει γιατί σε απάτησε είναι ακόμα χειρότερο. Μην είσαι με κάποιον που δεν ξέρει γιατί κάνει κάτι.

Δεν σε γουστάρει, αν δεν θέλει να σε παντρευτεί.

Να θυμάσαι αυτό: Κάθε άνδρας με τον οποίο έχεις βγει και ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να παντρευτεί ή ότι δεν πιστεύει στο γάμο, ή ότι έχει «πρόβλημα» με το γάμο να είσαι βέβαιη ότι κάποια μέρα θα παντρευτεί όπως ο Τζορτζ Κλούνει που δήλωνε τόσα χρόνια πως δεν είναι έτοιμος για γάμο μέχρι που γνώρισε την Αμάλ Αλαμουντίν. Απλώς, δεν θέλει να παντρευτεί με την συγκεκριμένη που είναι μαζί της, δηλαδή εσένα. Επειδή δεν θέλει να παντρευτεί εσένα, σου λέει πως γενικά δεν θέλει να παντρευτεί. Φυσικά και θέλεις να ξέρεις που πάνε τα πράγματα με τον τύπο που βγαίνεις. Δεν εκτιμάς τον εαυτό σου και τον χρόνο σου; Έχεις το δικαίωμα μετά από μια πολύχρονη σχέση να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Η πιο συχνή δικαιολογία στον κόσμο είναι «δεν είμαι έτοιμος» αλλά αυτό σημαίνει απλούστατα «δεν είσαι αυτό που περιμένω» κα επομένως σταμάτα να περιμένεις και άρχισε να αναζητάς τον άντρα που ανυπομονεί να σε αγαπήσει.

Με λίγα λόγια αυτοί οι τύποι ανδρών μπορούν και επιβιώνουν, επειδή βρίσκονται αρκετές γυναίκες που το επιτρέπουν. Πρέπει να τους αντιμετωπίζεις όπως είναι και όχι όπως θα ήθελες να είναι.

Tags
Back to top button