Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτά είναι τα επαγγέλματα με το περισσότερο άγχος – Ποιο βρίσκεται στην πρώτη θέση

Κάθε δουλειά έχει το δικό της ποσοστό άγχους και πίεσης, το οποίο δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο απ’ όλους.

Έτσι, είτε το πιστεύετε, είτε όχι, από όλα τα επαγγέλματα του κόσμου, οι σεφ είναι αυτοί που, όπως φαίνεται, βιώνουν τη μεγαλύτερη πίεση στο χώρο της εργασίας τους. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει μία νέα έρευνα της Ολλανδικής στατιστικής υπηρεσίας.

Η ίδια έρευνα υποστηρίζει ότι τους «γκουρού της κουζίνας» ακολουθούν οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι μάνατζερ και οι δάσκαλοι των δημοτικών σχολείων.

Στον αντίποδα, δηλαδή στα επαγγέλματα με το λιγότερο στρες, είναι, σύμφωνα πάντα με τους Ολλανδούς, οι άνθρωποι που εργάζονται στη φροντίδα ατόμων και ακολουθούν οι ταμίες, οι κηπουροί, οι οδηγοί ταξί και οι εργαζόμενοι στην ασφάλεια (σεκιούριτι).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button