Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Γυναίκα

Αυτά είναι τα 6 κόλπα για να χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Είναι γνωστό πως τα «κιλά της εγκυμοσύνης» αποτελούν συνήθως μια όχι και τόσο ευχάριστη σκέψη για τις μέλλουσες μαμάδες.

Κατά προσέγγιση μετά τον τοκετό θα χάστε περίπου 5 κιλά. Στο βάρος αυτό συμπεριλαμβάνεται το βάρος του μωρού, μαζί με το βάρος του πλακούντα, αλλά και των αμνιακών υγρών.

Μετά από αυτήν την ταχεία αρχική απώλεια βάρους, τα κιλά σας θα αρχίσουν να μειώνονται με βραδύτερους ρυθμούς. Εκεί...μπαίνετε εσείς. Είναι στο χέρι σας να χάσετε γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να επανακτήσετε τη φόρμα σας.

Έτσι θα χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνης

1. Μειώστε τη ζάχαρη

Μετά την εγκυμοσύνη «εγκαταλείψτε» τα δημητριακά γεμάτα ζάχαρη για χάρη των....αυγών, τοστ ολικής αλέσεως και γιατί όχι λαχανικών για πρωινό. Μπορείτε επίσης, να μειώστε την ποσότητα ζάχαρης στον πρωινό σας καφέ. Διάβαστε τις ετικέτες των τροφίμων και αποφύγετε το σιροπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης (HFCS). Το HFCS αυξάνει τη φλεγμονή και μπορεί να αυξήσει το σάκχαρο στο αίμα σας, θέτοντας σας τελικά σε κίνδυνο για αντίσταση στην ινσουλίνη και για την εμφάνιση διαβήτη τύπου 2.

2. Καθαρίστε το ντουλάπι σας από ανθυγιεινά φαγητά

Καθαρίστε το σπίτι από ανθυγιεινά τρόφιμα που σας δελεάζουν. Ξεκινήστε με τα κουτιά και τις τσάντες. Απαλλαγείτε από όλα αυτά τα επεξεργασμένα τρόφιμα . Και ελέγξτε τα τρόφιμα που νομίζετε ότι είναι «υγιή» τσεκάροντας των κατάλογο των συστατικών. Αναζητήστε νάτριο, σάκχαρα, επεξεργασμένα αλεύρια και ένα σωρό συστατικά (δηλαδή χημικά) που δεν μπορείτε να προφέρετε. Συμπεριλάβετε επίσης στη διατροφή σας φρούτα ή λαχανικά.

3. Προγραμματίστε τα γεύματά σας

Όταν δεν έχουμε σχέδιο, όταν δεν έχουμε μια επιλογή μετάβασης, συχνά διαλέγουμε το εύκολο, όπως την παραγγελία φαγητού από έξω. Προετοιμαστείτε λοιπόν για αυτές τις δύσκολες στιγμές. Προγραμματίστε τα γεύματά σας ! Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να φάτε πιο υγιεινά και να χάσετε βάρος. Αρχίστε να μαγειρεύετε υγιεινά δείπνα προγραμματίζοντάς τα και ψωνίζοντας ειδικά για αυτά τα γεύματα.

4. Τσεκάρετε τις μερίδες σας

Καμιά φορά η ποσότητα είναι εξίσου σημαντική με την ποιότητα. Μπορείτε να τρώτε τροφές με αρκετές θερμίδες αλλά δεν πρέπει να το παρακάνετε.

5. Πιείτε πολύ νερό

Η ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άνθρωπος προσδιορίζεται σε σχέση με το βάρος του σώματος, το επίπεδο της φυσικής δραστηριότητας και τις κλιματολογικές συνθήκες. Κατά μέσο όρο, μια γυναίκα βάρους 60 κιλών, με μέτρια φυσική δραστηριότητα, χρειάζεται περίπου 2 λίτρα (8 ποτήρια) νερό την ημέρα.

6. Βρείτε χρόνο για άσκηση

Μόλις αποκτήσετε τη δυνατότητα για ελαφριά άσκηση, ξεκινήστε να το κάνετε. Μπορείτε να περπατάτε με το μωράκι σας στο καροτσάκι. Επίσης, στο σπίτι μπορείτε σε ένα στρώμα να δοκιμάσετε ασκήσεις σανίδας. Το κλειδί είναι αυτές οι ασκήσεις να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σας.

Tags
Back to top button