Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Αύξηση κατά 26% του εμπορίου της Κίνας με τις άλλες χώρες των BRICS το πρώτο 7μηνο του 2017

Το εμπόριο της Κίνας με τις άλλες χώρες BRICS αυξήθηκε με ταχύ ρυθμό στο πρώτο επτάμηνο του έτους, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του υπουργείου Εμπορίου. Οι χώρες BRICS περιλαμβάνουν τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, την Κίνα και τη Νότια Αφρική.

Ο όγκος των εμπορικών συναλλαγών αυξήθηκε 26% σε ετήσια βάση, φθάνοντας τα 167,07 δισ. δολάρια, είπε ο εκπρόσωπος Γκάο Φενγκ σε συνέντευξη Τύπου. Στο τέλος Ιουλίου, οι άμεσες επενδύσεις της Κίνας στις άλλες χώρες BRICSανέρχονταν σε 870 δισ. δολάρια, πρόσθεσε. Στο 7μηνο, οι επενδύσεις αυτές μειώθηκαν 44,3% στα 57,2 δισ. δολάρια, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. «Υπάρχει τεράστια προοπτική επενδύσεων στις χώρες BRICS», σημείωσε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με τον Γκάο, οι χώρες BRICS αναμένεται να συνάψουν συμφωνίες για την προώθηση του εμπορίου, τη διευκόλυνση των επενδύσεων, την οικονομική και τεχνολογική συνεργασία καθώς και το πολυμερές εμπορικό σύστημα κατά τη διάρκεια της επικείμενης συνόδου κορυφής, η οποία θα λάβει χώρα στην παραθαλάσσια πόλη Σιαμέν της Νοτιοανατολικής Κίνας από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Από το 2009, οι σύνοδοι κορυφής των χωρών BRICS γίνονται σε ετήσια βάση, ενώ και οι υπουργοί Εξωτερικών, Οικονομικών και Ασφάλειας των χωρών συναντώνται τακτικά. Τα περασμένα χρόνια, οι χώρες BRICS διπλασίασαν το συνολικό ποσοστό τους στο 23% του παγκόσμιου ΑΕΠ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button