Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αθηνά Λινού: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για συμμετοχή στο κόμμα του Τσίπρα

Θετική στο ενδεχόμενο ένταξής της στο νέο πολιτικό σχήμα του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εμφανίστηκε το Σάββατο η ανεξάρτητη βουλεύτρια Αθηνά Λινού σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ3.

Μιλώντας για το μανιφέστο που παρουσίασε Παρασκευή το Ινστιτούτο του πρώην Πρωθυπουργούη κ. Λινού είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι το διάβασα λεπτομερώς. Έριξα μια ματιά στον χρόνο που είχα. Είναι ένα έργο μιας μεγάλης ομάδας, και είναι σημαντικό αυτό ότι δεν είναι μανιφέστο του Τσίπρα, αλλά μανιφέστο του ιδρύματος Τσίπρα».

Ερωτηθείσα για το αν σκοπεύει να ενταχθεί στο κόμμα Τσίπρα, η ανεξάρτητη βουλευτής αποκρίθηκε πως “είναι πολύ δύσκολο να απαντηθεί αυτό το ερώτημα. Είναι κάτι που όλους μας ταλαιπωρεί, και τους ανεξάρτητους και τους υπόλοπους βουλευτές. Νομίζω ότι χρειάζεται σκέψη και παρακολούθηση των εξελίξεων».

Η ίδια έσπευσε πάντως να προσθέσει πως με τον κ. Τσίπρα έχει συνεργαστεί και δήλωσε ότι αν της κάνει κάλεσμα ο πρώην πρωθυπουργός να ενταχθεί στο κόμμα του, το πιο πιθανό είναι μια καταφατική απάντηση από πλευράς της.

Tags
Back to top button