Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Αταμάν για το μπουγέλο στα αποδυτήρια: «Νόμιζα ότι μόνο στο ΣΕΦ βρέχει»!

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος έγραψε Ιστορία στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Πανιώνιο, με τους 40 πόντους και τα 12 τρίποντα που πέτυχε.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας φόργουορντ δέχθηκε το καθιερωμένο... μπουγέλο στα αποδυτήρια των Πράσινων, με τον Εργκίν Αταμάν να βλέπει τα νερά στο πάτωμα και να μη χάνει την ευκαιρία για μια χιουμοριστική ατάκα για όσα ντροπιαστικά συνέβησαν στο ΣΕΦ την περασμένη Πέμπτη (4/12), που οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρ.

«Τι συνέβη; Νόμιζα ότι μόνο στο ΣΕΦ υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Δηλαδή βρέχει κι εδώ;», είπε αρχικά σκορπώντας τα γέλια σε όλους και στάθηκε στον Νίκο Ρογκαβόπουλο, ενώ έδωσε παράλληλα σύνθημα νίκης ενόψει Αρμάνι Μιλάνο:

«Λοιπόν, καλή δουλειά. Κάνατε ένα καλό παιχνίδι. Ρόγκα συγχαρητήρια για το ρεκόρ. Μεγάλο ρεκόρ. Συγχαρητήρια. Επίσης αύριο θα παραλείψεις το ατομικό, γιατί ήδη έκανες το ατομικό σήμερα. Για τους άλλους 15:00 ατομική και 16:00 ομαδική προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι στο Μιλάνο. Πάμε!».

Δείτε το βίντεο:

 

Tags
Back to top button