Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Άστραψε και βρόντηξε ο Στρατηγός Φράγκος: Οι δικές μας υποχωρήσεις αποθράσυναν τους Τούρκους & όχι μόνο (βίντεο)

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Καλαρρύτη “Εμείς οι Έλληνες” (Παραπολιτικά FM 90,1) μίλησε ο Στρατηγός Φ. Φράγκος.

O Στρατηγός καταιγιστικός όπως πάντα ανέφερε πως η παρενόχληση του ελικοπτέρου του Πρωθυπουργού είναι μέρος των δικών μας παραχωρήσεων επικρίνοντας αυτούς που έχουν την διακυβέρνηση της χώρας!
Μίλησε για όλα για Σκοπιανούς ,αλβανούς αλλά και την δική μας ανευθυνότητα που εξισώσαμε τους Οπλίτες Θητείας με τους Αρνητές Στράτευσης
Έχουν άγνοια κινδύνου και υποθηκεύουν το μέλλον ακόμη και για για τις επόμενες γενιές… Δεν μπορούν να παίζουν με τις λέξεις και την εθνική κυριαρχία
Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που έχουν
βάλει μέσα τους τον Μικροελλαδισμο και έχουμε αρχίσει να διολισθενουμε και να χάνουμε εθνική υπερηφάνεια … εμείς είμαστε το πρόβλημα και όχι οι άλλοι.

Χρειάζεται αρραγές εθνικό μέτωπο.. αυξημένη επάνδρωση των μονάδων και ικανή χρηματοδότηση, για την υποστήριξη των υφιστάμενων οπλικών συστημάτων, διότι εάν χαθεί εθνικό έδαφος δεν το ξαναπαιρνεις..
Σχετικά με το μείζον θέμα της διαχείρισης του Σκοπιανου οι Έλληνες τους γύρισαν την πλάτη και βροντοφώναξαν «Μακεδονία Ξακουστή»
Προέτρεψε τους Κυβερνώντες να μάθουν τι σημαίνει συνοριακή είσοδος
. Τα στελέχη του στρατού κάνουν άριστα την δουλειά τους ,όμως τους ταλαιπωρούν αφάνταστα καθώς προσφέρουν βοήθεια σε όλους αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους
Τέλος τόνισε πως επιβάλετέ να σταματήσει το παιχνίδι με την εθνική ασφάλεια και την εθνική κυριαρχία και να κοιτάξουμε τον Έλληνα…. Πρώτα ο Έλληνας!!

Tags
Back to top button