Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικό «μπλόκο» σε 230 κιλά κάνναβης στα Ιωάννινα-3 συλλήψεις

Mεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης -περίπου 230 κιλά- κατασχέθηκε χθες το μεσημέρι σε δύσβατη δασική περιοχή του Πωγωνίου και συνελήφθησαν 3 Αλβανοί κατηγορούμενοι για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνησή τους, καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο αποθήκευσης στο Βασιλικό Πωγωνίου Ιωαννίνων ποσότητηα περισσότερων από 229 κιλών ακατέργαστης κάνναβης, τοποθετημένη σε 9 σάκκους σε συσκευασίες δεμάτων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα ναρκωτικά είχαν εισαγάγει, μεταφέρει και αποκρύψει εκεί,

οι τρεις συλληφθέντες Αλβανοί, ηλικίας 32, 31 και 22 ετών, με σκοπό τη διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Tags
Back to top button