Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ασάνζ: Αναβολή έως τον Σεπτέμβριο το αίτημα έκδοσης στις ΗΠΑ

Την απόφαση αναβολής της ακροαματικής διαδικασίας για το αίτημα έκδοσης του Τζούλιαν Ασάνζ στις ΗΠΑ, γνωστοποίησε ο λογαριασμός των WikiLeaks στο Twitter.

Για τον Σεπτέμβριο αναβλήθηκε η ακροαματική διαδικασία για την εκδίκαση του αιτήματος έκδοσης του Τζούλιαν Ασάνζ στις ΗΠΑ.

Η σχετική διαδικασία είχε προγραμματιστεί για τις 18 Μαΐου, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού «ανάγκασε» το δικαστήριο του Λονδίνου να αναπροσαρμόσει το σχέδιό του.

«Η ακρόαση του Ασάνζ αναβλήθηκε τουλάχιστον έως τον Σεπτέμβριο» ανακοινώθηκε στον λογαριασμού των WikiLeaks στο Twitter.

Οι ΗΠΑ διεκδικούν την έκδοση του Αυστραλού δημοσιογράφου στην Ουάσιγκτον, προκειμένου να δικαστεί για το αδίκημα της κατασκοπείας, όσον αφορά τη διαρροή εγγράφων για τις αμερικανικές πρακτικές σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

Εφόσον, ο ιδρυτής των WikiLeaks καταδικαστεί από την αμερικανική δικαιοσύνη, τότε κινδυνεύει με ποινή ισόβιας φυλάκισης.  

Tags
Back to top button