Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αρτοποιός για Σαλαμίνα: «Ήταν πολύ δύσκολες πυρκαγιές - Πάνω από 500 απεγκλωβισμοί διά θαλάσσης»

Πολύ βελτιωμένη είναι η εικόνα των δύο πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στη Σαλαμίνα, σύμφωνα με σημερινή (17/08) ενημέρωση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιού, ο οποίος τόνισε εκ νέου τη σημασία της ανθρώπινης ζωής και τα έξι μηνύματα από το «112» για εκκενώσεις.

Αναφορά έκανε και στους δύο νεκρούς που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης στα Περιστέρια, επί της οδού Ανδρομάχης. Ακόμη, απεγκλωβίστηκαν συνολικά 593 άτομα από τις παραθαλάσσιες περιοχές Σατέρλι και Κολώνες της Σαλαμίνας.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη πυρκαγιά, μέσα στα όρια της μίξης του δασικού με τον αγροτικό ιστό. Όλο το προηγούμενο διάστημα, λέγαμε ότι τα καθαρά οικόπεδα και οι χώροι, στις μίξεις του αγροτικού / δασικού με τους οικιστικούς ιστούς είναι ό,τι πιο πολύτιμο και σωτήριο σε περίπτωση έναρξης μίας φωτιάς. Οι χώροι πρέπει να παραμείνουν καθαροί καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου. Το άλλο μήνυμα που θέλουμε να εκπέμψουμε, είναι: Ακούμε πιστά τις οδηγίες των δημόσιων Αρχών», επεσήμανε ακόμη ο κ. Αρτοποιός.

Tags
Back to top button