Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρνητικό το τεστ για κορονοϊό στην 55χρονη υπάλληλο του υπουργείου Παιδείας

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες είχε πυρετό από την περασμένη Παρασκευή έως και την Πέμπτη που πήγε στο γραφείο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Πέμπτη το είπε στην υπηρεσία της και ο γιατρός εργασίας της είπε ότι καλό είναι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξέταση.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ που είχε εφημερία. Οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει να κάνει εξέταση για κορονοϊό αλλά εκείνη αρνήθηκε, υπέγραψε και έφυγε.

Η γυναίκα τελικά εντοπίσθηκε στην Κόρινθο όπου το απόγευμα της Πέμπτης μετέβη στο νοσοκομείο και έδωσε δείγμα το οποίο και εξετάστηκε για κορονοϊό στο Παστέρ το οποίο και βγήκε αρνητικό.

Tags
Back to top button