Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Άρνηση Microsoft στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να δώσει τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου

«Δεν πουλάμε την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου μας στις αστυνομικές υπηρεσίες των Η.Π.Α. και μέχρι να υπάρξει ισχυρός εθνικός νόμος που να στηρίζεται στα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν θα πουλήσουμε αυτήν την τεχνολογία σε αστυνομικές υπηρεσίες», ανέφερε η εταιρεία.

Αυτό έρχεται μια μέρα αφότου η Amazon ανακοίνωσε ότι «παγώνει» την χρήση του λογισμικού αναγνώρισης προσώπου από την αστυνομία. Η εταιρεία του Τζεφ Μπέζος διευκρίνισε ότι προέβη στο μέτρο αυτό, που θα ισχύσει για ένα χρόνο, καθώς πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες για την αστυνομική βία σε βάρος Αφροαμερικανών πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο θάνατος του Τζορτζ Φλόιντ έχει προκαλέσει ανησυχίες ότι η αναγνώριση προσώπου θα χρησιμοποιηθεί άδικα εναντίον διαδηλωτών.

«Όταν ακόμη και οι κατασκευαστές αναγνώρισης προσώπου αρνούνται να πουλήσουν αυτήν την τεχνολογία παρακολούθησης επειδή είναι τόσο επικίνδυνη, οι βουλευτές δεν μπορούν πλέον να αρνηθούν τις απειλές για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας», δήλωσε ο Matt Cagle, δικηγόρος της Αμερικανικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών.

Η IBM ανακοίνωσε επίσης τη Δευτέρα στο Κογκρέσο ότι δεν προτίθεται να προσφέρει πλέον λογισμικό αναγνώρισης προσώπου, ενώ ζητά να ενισχυθούν οι προσπάθειες για δικαιοσύνη και φυλετική ισότητα.

Tags
Back to top button