Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: "Παιχνίδι του Ερντογάν η Παναγία Σουμελά" - Βίντεο

Θέση για την Παναγία Σουμελά και τα παιχνίδια του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που έχουν ως στόχο να εξισορροπήσουν την απόφασή του για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, πήρε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μιλώντας στο OPEN TV.

«Ο Ενρτογάν βρίσκεται σε δεινή πολιτική θέση πολιτικά, είναι πανέξυπνος και ξέρει να χρησιμοποιεί πάρα πολλά παιχνίδια". Επομένως, ένα από αυτά τα παιχνίδια είναι και αυτό. Αν θέλουμε να πάμε λίγο βαθύτερα διερωτώμεθα: Πάει να μαλακώσει λίγο τη δυσμένεια που υπάρχει στον κόσμο γι αυτό που έγινε, το βάρβαρο στην Αγία Σοφία και έρχεται να το μαλακώσει με τον προσφορά της ελευθερίας, για λειτουργία, στην Μονή Σουμελά; Αυτό είναι ένα ερώτημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και συνέχισε:

«Είναι άλλο το καθεστώς της Αγίας Σοφίας από εκείνο της εκκλησίας Σουμελά. Αυτή είναι μια εκκλησία που έχει καταστραφεί, ένα μοναστήρι το οποίο αναστηλώνεται τώρα και αναστηλώνεται όπως ξέρετε όχι με χρήματα της Τουρκίας. Αναστυλώνεται με χρήματα που διατίθενται από διαφόρους. Επομένως ένα από τα παιχνίδια του είναι και αυτό».

«Η πορεία των πραγμάτων θα μας δείξει γιατί το έκανε», κατέληξε στην δήλωσή του στο OPEN TV, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

 

Tags
Back to top button