Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Οι φυσικές καταστροφές στις ΗΠΑ, απόρροια της κλιματικής αλλαγής

Τις δραματικές επιπτώσεις του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής, που συνιστά μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των καιρών μας για ολόκληρη την οικουμένη, υπογράμμισε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος σε αναφορά του στις καταστροφικές καταιγίδες στην Ανατολική Ακτή και στις πυρκαγιές στη Δυτική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

ΗΠΑ: Μετρούν τις πληγές τους από τις πλημμύρες σε Νέα Υόρκη και Πενσυλβάνια – Τουλάχιστον 50 οι νεκροί


Υπενθύμισε, μάλιστα, την προειδοποίηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο οποίος είχε τονίσει ότι καθένας από μας πρέπει να γίνει υπόλογος για την παραμικρή κίνηση και δράση προκειμένου να αναστρέψουμε το μονοπάτι στο οποίο βαδίζουμε.

«Προσευχόμαστε για όλους όσοι υποφέρουν», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος.

Tags
Back to top button