Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αρχιεπισκοπή Θυατείρων: Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων στα τραγικά γεγονότα της Τουρκικής εισβολής του 1974

Την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, παρόντων των Εξοχοτάτων Πρέσβεως της Ελλάδος κ. Ιωάννου Ραπτάκη και του Υπάτου Αρμοστού της Κύπρου κ.Ανδρέου Κακουρή, αρχόντων, άλλων επισήμων καθώς και πλήθος πιστών, ετελέσθη στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστή, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα και το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων στα τραγικά γεγονότα της Τουρκικής εισβολής του 1974 στην Κύπρο και της συνεχιζόμενης παράνομης κατοχής της Μεγαλονήσου.

Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως: Ο Προφήτης Ηλίας να διώξει την ασθένεια που μας ταλαιπωρεί

Μετά το πέρας της ακολουθίας του Μνημοσύνου ο Εξοχ. Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο κ. Ανδρέας Κακουρής και ο πρόεδρος της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου κ. Χρήστος Καραολής, ομίλησαν για τα θλιβερά γεγονότα του 1974 αλλά και για τις προσδοκίες της απελευθερώσεως της νήσου και της αποκατάστασης της νομιμότητος σ’ αυτήν.

Ακολούθησε δεξίωση στους κοινοτικούς χώρους της ενορίας του Αγ. Ιωάννου.

Tags
Back to top button