Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αρχιεπισκοπή Αθηνών: Δανεισμός βιβλίων κατ' οίκον εν μέσω κορωνοϊού

Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού ανακοίνωσε μία πρωτοποριακή υπηρεσία, τον δανεισμό βιβλίων κατ΄οίκον με στόχο να βοηθήσει τους πολίτες που μένουν σπίτι τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η βιβλιοθήκη της Αρχιεπισκοπής στην πόρτα σας» είναι το σλόγκαν αυτής της νέας υπηρεσίας που εγκαινίασε η Αρχιεπισκοπή.

Το αθηναϊκό κοινό - όπως σημειώνουν οι υπεύθυνοι της Αρχιεπισκοπής - μπορεί εφεξής να παραλαμβάνει  τα δανειζόμενα βιβλία στη πόρτα του σπιτιού του με ένα απλό κλικ (http://biaa.gr/danismos-door-to-door/). 

Πιο συγκεκριμένα, δίνεται  η  δυνατότητα στους αναγνώστες της Βιβλιοθήκης να αναζητήσουν από την ιστοσελίδα της (https://biaa.openabekt.gr/) και να επιλέξουν μέσα από χιλιάδες τίτλους βιβλία που επιθυμούν να αναγνώσουν στο χώρο τους.

Με τη νέα αυτή υπηρεσία, η Β.Ι.Α.Α., τονίζει η Αρχιεπισκοπή, μεταδίδει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς σε μικρούς και μεγάλους. «Το μόνο  που   έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο 210-3245098 ή ηλεκτρονικά στο ».

Και προτρέπουν τους πολίτες: «Μένουμε σπίτι, διαβάζουμε τα αγαπημένα μας βιβλία, ανακαλύπτουμε νέους αναγνωστικούς τόπους και μοιραζόμαστε με τους φίλους μας τις αναγνωστικές εμπειρίες μας».

Tags
Back to top button