Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αρχιεπισκοπή Αθηνών: Απλές πράξεις μεγάλης αξίας στην εποχή του lockdown

Όταν παρά το lockdown, μπορούμε και βοηθάμε συνανθρώπους, αισθανόμαστε υπερήφανες.

Η κύρια, που φαίνεται στη φωτογραφία, την ώρα που η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ της παραδίδει το παραπεμπτικό, είναι ωφελούμενη μας εδώ και περίπου 3 χρόνια. Εκτός της υλικής βοήθειας, που έχει λάβει από τον φορέα μας, υπήρξε και μαθήτρια των σεμιναρίων μας. Είναι άνεργη  μητέρα-αρχηγός μονογονεϊκής οικογένειας με ένα ανήλικο τέκνο.

Λόγω γυναικολογικού προβλήματος που παρουσίασε, ζήτησε την βοήθεια μας γιατί η ίδια αδυνατεί οικονομικά να ανταποκριθεί στο εύρος των εξετάσεων.

Παρενέργειες σε 42χρονη νοσηλεύτρια στη Κέρκυρα μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου

Αρχικά παραπέμφθηκε στο συνεργάτη/εθελοντή γυναικολόγο του ΚΕΣΟ στο Ευγενίδειο θεραπευτήριο τον καθηγητή κ.  Νίκο Βραχνή, όπου εξετάστηκε κλινικά, της συστήθηκαν περαιτέρω εξετάσεις. Οι εξετάσεις καλύφθηκαν δωρεάν από το Ευγενίδειο θεραπευτήριο. Αλλά απαιτήθηκε και μια  πιο εξειδικευμένη εξέταση. Ετσι, παραπέμφθηκε στο Μητέρα του Ομίλου Υγεία. Ευχαριστούμε την Διοίκηση του Ομίλου Υγεία-Μητέρα για την ανταπόκριση καθώς και τον κ. Δημήτρη Στέφο για την διαμεσολάβηση. Στο ίδιο πνεύμα την περασμένη εβδομάδα παραπέμψαμε άλλον ωφελούμενο μας στα συστεγαζόμενα οδοντιατρεία του κ. Πάτρωνα και ευχαριστούμε και τους οδοντιάτρους για την προσφορά τους.

Όσο για εμάς σας πούμε ότι συνεχίζουμε να κάνουμε  καλές πράξεις μεγάλης αξίας.

Tags
Back to top button