Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Άριστη έκθεση από αιφνιδιαστικό έλεγχο στο Γηροκομείο Πειραιώς - Εικόνες

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στο Γηροκομείο Πειραιώς, πρόεδρος του οποίου είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες κλιμάκια από την Γενική Διεύθυνση δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας, με ταυτόχρονη  παρουσία κλιμακίου εποπτών του Ε.Δ.Υ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αρμόδιοι υπάλληλοι, αφού επισκέφθηκαν όλους τους χώρους του Γηροκομείου, εξέτασαν τις συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων  και συνομίλησαν με τους γέροντες και τις γερόντισσες του ιδρύματος, στην έκθεση αξιολόγησης οργάνωσης και λειτουργίας που αφορά στις συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων, αναφέρουν:

«… οι τρόφιμοι ήταν φροντισμένοι και καθαροί. Οι χώροι ήταν σε καλή κατάσταση από άποψη καθαριότητας. Η Μονάδα εξασφαλίζει υγιεινή διαμονή και ασφαλή διαβίωση στους τροφίμους. Οι συνθήκες διαβίωσης των περιθαλπόμενων στο «Γηροκομείο Πειραιώς» κρίνονται εξαιρετικά καλές». «Σε όλους τους θαλάμους, τους κοινόχρηστους χώρους, καθώς επίσης και στους βοηθητικούς χώρους, επικρατούσε αυξημένη καθαριότητα και οργάνωση».

Όσον αφορά τις παρατηρήσεις – προτάσεις της έκθεσης, αναφέρεται ότι «Όλα τα απαραίτητα έγγραφα που καθιστούν ασφαλή και ομαλή τη διαμονή των ωφελούμενων, υπεδείχθησαν παρουσίας της διευθύντριας της Μονάδας και η συνεργασία μαζί της καθώς και με το υπόλοιπο προσωπικό κρίνεται ως άριστη». «Οι ηλικιωμένοι, όσοι ήταν σε θέση να δώσουν πληροφορίες, δήλωσαν πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τις συνθήκες διαβίωσης στη μονάδα».

 

 

Tags
Back to top button