Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αράχωβα-Όλιβερ: Όλα δείχνουν πως μια σοβαρή καταγγελία που έχει αγνοηθεί αλλάζει τα δεδομένα- Οι αποκαλύψεις φιλοζωικής ομάδας (Βίντεο)

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων αναφέρει πως: «Μόλις πήγε το Ανθρωποκτονιών, την επόμενη μέρα ξεκίνησε το παραμύθι της αγέλης». Ουσιαστικά υποστηρίζει ότι «έστειλαν το Ανθρωποκτονιών στην Αράχωβα για να κλείσει την υπόθεση επειδή πρόκειται για μεγάλο όνομα».

Η Μάρθα Πουλτίδου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, καταγγέλλει ότι διαφορετικά άτομα κατέθεσαν στο ανθρωποκτονιών και στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα ότι δέχτηκαν τηλεφώνημα από γυναίκα που υποστήριξε ότι το άτυχο χάσκι χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από γνωστό πρόσωπο στην κοινωνία της Αράχωβας. «Είδε τον Όλιβερ να ζευγαρώνει με ένα από τα δικά του κυνηγόσκυλαΠήρε ένα φτυάρι και άρχισε να το χτυπάει επανειλημμένως στην πλάτη για να σταματήσει η πράξη και να ξεκολλήσουν τα δύο ζώα. Όταν διαπίστωσε ότι δεν πέτυχε αυτό που ήθελε, πήρε μία αξίνα και την έβαλε στον πρωκτό του χάσκι», φέρεται να ανέφερε η καταγγέλλουσα, υποστηρίζοντας ότι έτσι κάνουν οι τσοπάνηδες από την περιοχή που κατάγεται ο δράστης για να ξεκολλήσουν τα ζώα που ζευγαρώνουν.

Σύμφωνα με το, πρόσωπο που κατέθεσε στις αρχές είπε ότι το άτομο που φέρεται να χτύπησε και να τραυμάτισε μέχρι θανάτου τον Όλιβερ κατάγεται όντως από την συγκεκριμένη περιοχή που ανέφερε η μάρτυρας. Σύμφωνα με καταγγελίες το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε κάνει παράπονα για τον Όλιβερ, λέγοντας στον κηδεμόνα του να τον μαζέψει για να μην ζευγαρώνει με τα δικά του σκυλιά.

«Για εμάς ήταν μια μαρτυρία που θα έπρεπε να εξεταστεί πάρα πολύ σοβαρά. Δεν γίνεται οι αρχές να βρίσκουν τους πάντες και να μην μπορούν να βρουν τον δολοφόνο του Όλιβερ» τόνισε η Μάρθα Πουλτίδου.

 

Την ίδια ώρα φιλόζωοι καταγγέλουν ότι όσοι μιλούν για την υπόθεση Όλιβερ στοχοποιούνται. Όπως λένε υπάρχουν περιστατικά στα οποία αστυνομικοί της περιοχής κάνουν τα στραβά μάτια σε κακοποιήσεις και δολοφονίες ζώων.

«Προσωπικά έχω δώσει τη συγκεκριμένη μαρτυρία στο Ανθρωποκτονιών. Έχω ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα που δεν εξετάστηκαν ποτέ, παρόλο που υπήρξε παρέμβαση και του Εφέτη (…) Και πάλι δεν γίνεται τίποτα» επισήμανε η κ. Πουλτίδου, ενώ απαντώντας σε σχετικό ερώτημα κατήγγειλε ότι το Ανθρωποκτονιών «πήγε για να κλείσει την υπόθεση». «Μόλις πήγε, την επόμενη μέρα ξεκίνησε το παραμύθι της αγέλης» είπε. Ερωτώμενη για ποιο λόγο να το κάνουν αυτό απάντησε «για να κλείσει η υπόθεση και να τελειώνουν» καθώς πρόκειται για κάποιο άτομο που έχει κύρος στην τοπική κοινωνία.

Παράλληλα ανέφερε ότι τα έχει καταθέσει όλα αυτά, ωστόσο δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, ενώ πρόσθεσε ότι για οποιαδήποτε έρευνα είναι πια «πολύ αργά».

Tags
Back to top button