Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Απρόσεκτος οδηγός πέταξε μπουκάλι σε McLaren - Δείτε τι συνέβη (βίντεο)

Ένας απρόσεχτος οδηγός πέταξε ένα μπουκάλι από το παράθυρο, κάνοντας μια υπερπολυτελή McLaren να χάσει τον έλεγχο.

Το εντυπωσιακό υπεραυτοκίνητο παραλίγο να πέσει στη μπαριέρα όταν ο οδηγός της είδε το μπουκάλι να έρχεται κατά πάνω της.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η McLaren νωρίτερα είχε κολλήσει πίσω από το φορτηγάκι, στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο.

Ο 47χρονος Μάλκομ Μπροαντ οδηγούσε μαζί με τον 13χρονο γιο του που είναι λάτρης των αυτοκινήτων McLaren και βιντεοσκοπούσε το αμάξι, όταν συνέβη το επικίνδυνο περιστατικό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το ακριβό αυτοκίνητο κάνει απότομο ελιγμό και φρενάρει, πλησιάζοντας επικίνδυνα στη μπαριέρα, το Σάββατο 17 Ιούλη.

"Είδαμε τη McLaren στην ουρά της κίνησης κι έτσι ο γιος μου ενθουσιάστηκε και έβγαλε την κάμερα για να τη φωτογραφίσει" λέει ο Μάλκομ.

"Το αμάξι είχε μπλοκαριστεί στη γρήγορη λωρίδα από ένα άσπρο βαν, αν και το φορτηγάκι είχε πολύ χώρο να χωθεί από πίσω μας" εξήγησε ο οδηγός.

"Στην αρχή εξεπλάγην από αυτό. Φερόντουσαν ανόητα και δεν άφηναν αυτό το πολύ γρήγορο αυτοκίνητο να τους προσπεράσει" λέει ο 47χρονος.

Tags
Back to top button