Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Apple: Στόχος της να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στα γραφεία μέχρι τον Σεπτέμβριο

Η Apple επιθυμεί να επιστρέψουν στα γραφεία ως τον Σεπτέμβριο όλοι οι εργαζόμενοι της, που βρίσκονται στα σπίτια τους.

Όπως αναφέρει το BBC, ο διευθύνων σύμβουλος, Τιμ Κουκ, έγραψε πως οι εργαζόμενοι πρέπει να επιστρέφουν στα γραφεία τους τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα. Σε κάποιους θα δοθεί η επιλογή να εργάζονται τις άλλες δύο ημέρες εξ αποστάσεως.

Οι ομάδες που απαιτούν εργασία/ παρουσία αυτοπροσώπως θα επιστρέφουν για 4-5 ημέρες.

Η εταιρεία είπε επίσης στο προσωπικό πως θα μπορούν να κάνουν αίτηση για την ευκαιρία να εργάζονται εξ αποστάσεως για δύο εβδομάδες κάθε χρόνο. Ωστόσο τα αιτήματα αυτά θα πρέπει να εγκριθούν από τους μάνατζερ.

Ο Κουκ είπε ότι παρά την ομαλή μετάβαση στην τηλεργασία, δεν αντικαθιστά επαρκώς τη συνεργασία αυτοπροσώπως.

«Παρά τα όσα ήμασταν σε θέση να καταφέρουμε, ενώ πολλοί από εμάς ήταν χωριστά, η αλήθεια είναι πως κάτι απαραίτητο έλειπε αυτή την τελευταία χρονιά: Το να έχουμε ο ένας τον άλλον» ανέφερε στο έγγραφο, που είδε το The Verge.

«Οι τηλεδιασκέψεις μείωσαν την απόσταση μεταξύ μας, σίγουρα, μα υπάρχουν πράγματα που απλά δεν μπορούν να αναπαραχθούν».

«Το ξέρω πως δεν είμαι μόνο εγώ που μου λείπει ο βόμβος της δραστηριότητας, της ενέργειας, της δημιουργικότητας και της συνεργασίας στις συναντήσεις μας πρόσωπο με πρόσωπο και η αίσθηση της κοινότητας που έχουμε δημιουργήσει» πρόσθεσε.

Η εταιρεία ήταν πιο «συντηρητική» ως προς την τηλεργασία σε σχέση με άλλους κολοσσούς του χώρου της τεχνολογίας.

Το Facebook ανακοίνωσε πέρυσι το Facebook ανακοίνωσε πως οι εργαζόμενοί του θα μπορούσαν να εργάζονται από το σπίτι όσο επιθυμούν, αρκεί να πάρουν έγκριση από τον μάνατζέρ τους.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, ανακοίνωσε και αυτός μια παρόμοια πολιτική τον Μάιο του 2020. Ωστόσο η Google πρόσφατα ανακοίνωσε και αυτή μια πρωτοβουλία για να φέρει περισσότερα άτομα πίσω στα γραφεία τους, για τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Tags
Back to top button