Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Επιστήμες

Apple: Παρουσίασε πολύχρωμα iMac με μεγαλύτερη οθόνη και το επόμενο iPad Pro (φώτο)

Η Apple στο "Spring Loaded Event" παρουσίασε μια νέα σειρά των πολύχρωμων iMacs με τον πρώτο, in house ανεπτυγμένο επεξεργαστή M1.

Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε τον διάδοχο του μικρότερου, οικονομικού μοντέλου iMac με νέα, μεγαλύτερη οθόνη 24 ιντσών (το προηγούμενο μοντέλο των 21,5 ιντσών είχε χρόνια να ανανεωθεί), με ανάλυση 4.5Κ και τεχνολογία True Tone που προσαρμόζεται στις συνθήκες φωτισμού του χώρου ανάλογα με την ώρα. 

Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 30 Απριλίου και οι υπολογιστές θα ανέβουν στα ράφια εικονικών και μη καταστημάτων από τα μέσα Μαΐου. 

Το iMac συνοδεύεται από σύστημα έξι ηχείων υψηλής ηχητικής ευκρίνειας, υποστηρίζει την τεχνολογία Dolby Atmos και «ακούει» τις φωνητικές εντολές με Hey Siri. Η εμπρόσθια κάμερα των νέων υπολογιστών έχει ανάλυση 1080p HD.  Το μοντέλο των 1.299 δολαρίων κυκλοφορεί σε μπλε, πράσινο, ροζ και ασημί, ενώ αυτά που ξεκινούν από 1.499 θα είναι διαθέσιμα στα τέσσερα προηγούμενα χρώματα καθώς και σε κίτρινο, πορτοκαλί και μωβ.

Η Apple παρουσίασε επίσης το iPad Pro που επίσης χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή M1 και διαθέτει δυνατότητες σύνδεσης σε δίκτυα 5G. Τα γραφικά στο νέο iPad Pro είναι 1.500 φορές ταχύτερα σε σύγκριση με το αρχικό iPad , όπως ανακοίνωσε η Apple που αποκάλυψε και τα AirTag μικρούς δίσκους που μπορούν να τοποθετηθούν σε τσάντες, κλειδιά και άλλα αντικείμενα, βοηθώντας τους χρήστες να εντοπίσουν αμέσως την θέση τους μέσω iPhone ή iPad με την βοήθεια της εφαρμογής Find My της Apple. 

Μαζί με το νέο iPad Pro 11 ιντσών, η Apple παρουσίασε και το νέο μοντέλο 12.9 ιντσών, με διαθέσιμη μνήμη έως και 2TB και οθόνη mini-LED, οπίσθιου φωτισμού τεχνολογίας IPS.

Tags
Back to top button