Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόπειρα αρπαγής 14χρονου: Τι δηλώνει ο πατέρας και ο δικηγόρος της οικογένειας

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του 14χρονου από τον Πύργο, ο οποίος κατήγγειλε ότι δύο άνδρες αποπειράθηκαν να τον αρπάξουν και να τον βάλουν μέσα σε βαν, Μπάμπης Γεωργόπουλος, αλλά και ο πατέρας του νεαρού αγοριού, κύριος Σπύρος.

Σύμφωνα με τον κ. Σπύρο, το παιδί είναι ταλαιπωρημένο και φοβισμένο από την περιπέτεια την οποία βίωσε.

Περιέγραψε σε αυτόν και τη σύζυγό του τις στιγμές της απόπειρας αρπαγής λέγοντας πως ένα μαύρο βαν σταμάτησε κοντά του και οι άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτό, ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα του παιδιού ζήτησε από αυτούς να τον φέρουν σπίτι. Ωστόσο, ο πανέξυπνος μικρός δεν τους πίστεψε και τράπηκε σε φυγή γλιτώνοντας έτσι την αρπαγή του.

Τα δύο αδέλφια που συνελήφθησαν, κατηγορούνται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, σύμφωνα με τον δικηγόρο. «Πρόκειται για εγκληματική ομάδα δυο ατόμων, στην παρούσα φάση, η οποία χρησιμοποίησε ειδών προδιαγραφών βαν που χρησιμοποιούταν και παλιότερα από άλλες ομάδες, με σκοπό την αρπαγή για τέλεση περαιτέρω κακουργηματικών πράξεων», εξήγησε ο κ. Γεωργόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δύο άντρες δεν ήταν γνωστοί στην αστυνομία, καθώς ήρθαν στη χώρα πριν από δύο μήνες από τη Βουλγαρία.

Η ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα τους έκρινε προφυλακιστέους ως επικίνδυνους για τέλεση και άλλων εγκληματικών πράξεων και ως υπόπτους διαφυγής.

Πρόκειται για δύο αδέλφια βουλγαρικής καταγωγής, 23 και 19 χρονών, οι οποίοι συνελήφθησαν σχεδόν αμέσως μετά από την καταγγελία της απόπειρας αρπαγής, χάρη στην παρατηρητικότητα του 14χρονου, ο οποίος αναγνώρισε τον έναν από αυτούς.

Τα δύο αδέλφια που σύμφωνα με την καταγγελία επέβαιναν σε ένα βαν, είδαν τον μικρό, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από το φροντιστήριο, τον πλησίασαν λέγοντάς του ότι τους έστειλε η μητέρα του και προσπάθησαν να τον βάλουν μέσα στο βαν.

Την ανησυχία του ότι μπορεί κάποιος να επιχειρήσει ξανά να αρπάξει κάποιο παιδί εξέφρασε ο πατέρας του 14χρονου μαθητή που το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης κατάφερε να ξεφύγει τελευταία στιγμή, από δύο Βούλγαρους που αποπειράθηκαν να τον αρπάξουν στη μέση του δρόμου στον Πύργο Ηλείας.

«Όπως αντέδρασε ο γιος μου, να αντιδρούν όλα τα παιδάκια του κόσμου για να προστατευτούν από τέτοιους ανθρώπους», είχε πει ο πατέρας του 14χρονου μιλώντας στο ilialive.gr.

Tags
Back to top button