Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκάλυψη σοκ για το 9χρονο προσφυγόπουλο στη Χίο: 19χρονος το έσπρωξε στην αυτοκτονία

Θυμίζει ταινία τρόμου η υπόθεση που αποκαλύφθηκε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του 9χρονου προσφυγόπουλου από τη Συρία, το οποίο σώθηκε την τελευταία στιγμή ενώ κρεμόταν από την αυτοσχέδια αγχόνη που είχε φτιάξει στη ΒΙ.ΑΛ. της Χίου. Όπως αποκάλυψε, το είχε παροτρύνει ένας 19χρονος ομοεθνής του πείθοντάς το ότι θα είχε πιο ευνοϊκή μεταχείριση.

Το άτυχο παιδί, που επιχείρησε τη νύχτα της 1ης Δεκεμβρίου να βάλει τέλος στη ζωή του με βρόγχο το μανίκι της μπλούζας του, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο του νησιού μαζί τον επίσης ανήλικο αδελφό του καθώς ήταν ασυνόδευτα. Οι γιατροί δεν διαπίστωσαν κάποια ψυχολογική διαταραχή κι έτσι η Αστυνομία ανέλαβε να διερευνήσει τι ώθησε το 9χρονο αγόρι στην αυτοκτονία.

Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι, όταν ο παρ’ ολίγον αυτόχειρας τους αποκάλυψε ότι ο 19χρονος Σύρος είχε προτείνει στον ίδιο και τον αδελφό του να επιχειρήσουν να αυτοκτονήσουν, για να πετύχουν την απομάκρυνσή τους από την ΒΙ.ΑΛ. κι ότι ο ίδιος έφτιαξε τη θηλιά στον 9χρονο! Ο 19χρονος συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για παρότρυνση σε αυτοκτονία, για την οποία θα δικαστεί στις 14 Δεκεμβρίου και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης πέντε ετών. Όμως, ακόμη και μέσα στο αστυνομικό μέγαρο εξακολούθησε να παροτρύνει τα ανήλικα αδέλφια να αυτοκτονήσουν αν θέλουν να φύγουν από τη Χίο!

Tags
Back to top button