Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκάλυψη "βόμβα" για την εξαφάνιση της Μαρκέλλας - "Οικείοι" της οι απαγωγείς

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Ιουνίου, και σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα μετά βρέθηκε να περπατά μόνο του στο δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από εκείνη τη στιγμή, οι Αρχές προσπαθούν να λύσουν το γρίφο της εξαφάνισής της.

Το πρωί της Δευτέρας (15/06), μιλώντας το Mega, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος εκτίμησε ότι η απαγωγή προέρχεται από το περιβάλλον του παιδιού, τονίζοντας βέβαια ότι αυτό μένει να επιβεβαιωθεί και από την Ελληνική Αστυνομία.

Παράλληλα, κατήγγειλε αδράνεια στις έρευνες των Αρχών, λέγοντας πως «χρειάστηκε να μιλήσω με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για να κινητοποιηθούν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για τις διαδικασίες».

Σημείωσε ότι δεν υπάρχει πληροφόρηση ότι το παιδί υπέστη βία, ενώ διεμήνυσε ότι ο εισαγγελέας θα ενημερωθεί για το βίο του παιδιού, πώς ζούσε με την οικογένειά του αλλά και πως θα ζει στο μέλλον, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αρθεί η επιμέλεια του παιδιού από τη φυσική του οικογένεια.

Παράλληλα, η κοινωνική λειτουργός και συντονίστρια Ευρωπαϊκής Γραμμής για τις εξαφανίσεις, Σία Κακαρούμπα, αναφέρθηκε τόσο στην μεγάλη κινητοποίηση από πλευράς κόσμου, ο οποίος τηλεφωνούσε στην υπηρεσία της όσο και σε λάθη της υπόθεσης.

Έτσι, υπογράμμισε ότι η οικογένεια έπρεπε να απευθυνθεί αμέσως στις Αρχές και να μην ψάχνει, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι παρά την επίσκεψη της οικογένειας στο Τμήμα για να δηλωθεί η εξαφάνιση της μικρής, οι Αρχές δεν προέβησαν στις κατάλληλες διαδικασίες.

«Οι πρώτες τρεις ώρες στην εξαφάνιση ενός μικρού παιδιού είναι πολύ κρίσιμες. Πρόκειται για μια εξαφάνιση όπου από την αρχή δεν υπήρχαν ενδείξεις για το που θα μπορεί να βρίσκεται το παιδί» σημείωσε.

Tags
Back to top button