Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Από πίτσα που δεν τρως, δεν σε νοιάζει και αν σου πέσει!

Αυτή είναι η στιγμή που ένας ντελιβεράς μαζεύει την πίτσα που του έπεσε από το ποδήλατο στον δρόμο και σαν να μην συμβαίνει τίποτα την ξαναβάζει στο κουτί. Αυτό είναι που λέμε "η παραγγελία σας είναι στον δρόμο"!!!

Ένας ντελιβεράς στη Μόσχα στη διαδρομή για την παράδοση της παραγγελίας είχε ένα μικρό ατύχημα.

Όπως έτρεχε με το ποδήλατο του έπεσε το κουτί, με αποτέλεσμα η πίτσα να σκορπιστεί στον δρόμο.

Ο άνδρας πήρε τα κομμάτια από την άσφαλτο και ένα που είχε πέσει κάτω από τη ρόδα του ποδηλάτου και, κοιτάζοντας τριγύρω, τα τοποθέτησε πάλι πίσω στο κουτί.

Tags
Back to top button