Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Απίστευτο! Ομοφυλόφιλοι αγοράζουν μωρά σαν να πηγαίνουν στην...λαϊκή

Μια απίστευτη καινούρια μόδα καταγράφηκε στο Βέλγιο με συμμετέχοντες στην έκθεση... πώλησης παιδιών για ομοφυλόφιλους.

Στην βελγική διαδικτυακή έκθεση, δόθηκε στους εκπροσώπους της κοινότητας των ΛΟΑΤ η δυνατότητα να επιλέξουν μια παρένθετη μητέρα ή να αγοράσουν ένα νεογέννητο.

Στις 7-8 Νοεμβρίου, το Βέλγιο διοργάνωσε μια διαδικτυακή έκθεση για παρένθετες μητέρες και μωρά για ομοφυλόφιλα ζευγάρια (Άνδρες που έχουν μωρά).

Προηγουμένως, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο , αλλά, όπως αναφέρεται στον ιστότοπο των διοργανωτών, λόγω περιορισμών της καραντίνας φέτος, έπρεπε να επιλεγεί μια εικονική μορφή.

Οι ομοφυλόφιλοι συμμετέχοντες έπρεπε να πληρώσουν 20 ευρώ ως τέλος εγγραφής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε μια εικονική έκθεση, όπου μπορεί κανείς να δει δεδομένα σχετικά με τις παρένθετες μητέρες, καθώς και τις γυναίκες που είναι έτοιμες να γεννήσουν ή να πουλήσουν ήδη γεννημένα παιδιά και να υπογράψουν μια παραίτηση υπέρ του αγοραστή. Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να κάνουν ιδιωτικές διαδικτυακές διαδραστικές συνεδρίες με αυτές τις γυναίκες.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της έκθεσης, στους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν "νέες ευκαιρίες για σημαντική εξοικονόμηση δαπανών που σχετίζονται με τη διαδικασία παρένθεσης".

Όπως αναφέρθηκε από την ιταλική διαδικτυακή δημοσίευση, το 2019 διοργανώθηκε έκθεση για υποκατάστατες μητέρες και παιδιά για ζευγάρια ΛΟΑΤ στις Βρυξέλλες, όπου η πώληση και αγορά μωρών ήταν απολύτως νόμιμη και οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με την "ποιότητα των προϊόντων" από 95.000 έως 160.000 $.

Tags
Back to top button