Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο κι όμως αληθινό… ερωτηματολόγιο για το εισόδημα κοινωνικής αλληλεγγύης

Θα μπορούσε να είναι ένα κακόγουστο αστείο. Όμως δεν είναι.

Σε λιγες μέρες θα καταβληθεί το  κοινωνικό επίδομα αλληλεγγύης ύψους 200 ευρώ σε πολίτες που το τελευταίο εξάμηνο έχουν μηδενικό εισόδημα.

Οι υποψήφιοι για να επιλεχθούν καλούνται να συμπληρώσουν ένα απίστευτο ερωτηματολόγιο καθώς στα στοιχεία επιλεξιμότητας της αίτησης για το ΚΕΑ ερωτώνται:

«Έχετε στην ιδιοκτησία σας ένα η περισσότερα αεροσκάφη, ένα ή περισσότερα ελικόπτερα, ένα ή περισσότερα ανεμόπτερα, μία ή περισσότερες δεξαμενές κολύμβησης (πισίνες), ένα ή περισσότερα σκάφη αναψυχής άνω των 5 μέτρων και με κινητήρα ισχύος άνω των 50 κυβικών εκατοστών ή εμπίπτετε στις διατάξεις του φόρου πολυτελείας ή δηλώνετε δαπάνες για αμοιβές πληρωμάτων σκαφών αναψυχής ή δηλώνετε δαπάνες για δίδακτρα σε ιδιωτικά σχολεία ή δηλώνετε δαπάνες για οικιακούς βοηθούς, οδηγούς αυτοκινήτων, δασκάλους και λοιπό προσωπικό, όπως αυτές προσδιορίζονται στους αντίστοιχους κωδικούς του εντύπου Ε1;».

Εντυπωσιακό είναι, βέβαια, πως το υπουργείο Εργασίας έχει τονίσει πως το ΚΕΑ απευθύνεται μόνο στους πολίτες που βρίσκονται σε… κατάσταση απόλυτης ένδειας

Tags
Back to top button